Post by sponocevthahe on Feb 19, 2022 11:03:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklāmas kodi ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
tā ļoti jauka spēle ..bet diemžēl esam sasnieguši 12. līmeni un tagad nekāda līmeņa vairs nav
laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu
Nav jāuzlabo, tikai jāatjaunina, es domāju milzīgu atjauninājumu, jo tas ir tāds pats jau tik daudzus gadus, jo esmu spēlējis šo spēli tik ilgi, pretējā gadījumā to ir ļoti jautri spēlēt
Laba
Šis man ļoti patīk
Viegli un pēc kāda laika kļūst klibs
Lep's World 2 Arkade ymdr
tā ir ok spēle
tas ir skumji! daži līmeņi ir labi, bet daži līmeņi ir tikai daži priedes, un jūs esat spiesti iegādāties pastiprinātājus. tāpēc tas ir stulbi
Dodiet iespēju un skatieties video Bet kad es tam pieskaros. tas nedarbojas 🙁🙁🙁😭😭😭😭😭
nav labi ļoti slikti, jo netiek rādīts 13. līmenis. Kāpēc tas nedarbojas 13. līmenis. Es jums jautāju . Mr. Leps pasaule.
Tik daudz jauna... Nevaru sagaidit 3 dalju
labākā spēle pasaulē lūdzu lejupielādēt lep's world lep's world 2 un lep's world 3 man nepatīk lep's pasaule z paldies
Lep's World 2 आर्केड गेम lajs
Mans dēls sāka šo spēli, taču kļuva skaidrs, ka spēle ir paredzēta, lai piespiestu pabarot jūsu bērnu, palielina progresa līmeņus, kas ir pārāk sarežģīti atvēlētajam laikam, un daži ir paredzēti, lai izjauktu, nevis izklaidētu. Es šeit neatradu neko, kas varētu uzslavēt, ka jūs darāt kaut ko labu ar savu. dzīve, nevis šī miskaste.
Ja Playstore ir 0 zvaigzne, tad es piešķiršu 0 zvaigznes šai spēlei. Ļoti ļoti ļoti slikta tipa spēle, es nekad nevēlos to spēlēt vēlreiz. Šo spēli ir uzlauzis viņu uzņēmums 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Patīk šī spēle, bet 4.-3. līmenī trūkst zelta kases. Esmu noskatījies video, lai zinātu, kur tas atrodas, bet spēlē tā vienkārši nav
Pārāk daudz reklāmu. Sliktākā spēle. Force pilnībā reklāmas
dažreiz tas ir grūti līmenim, jo jūs varat iegādāties savu šāvēju tikai par cik dimantiem
Rescue Snow White! Fairy Tale Journey · Royal Farm: Fun Farming Game · Disney Magic Kingdoms · Lep's World 3 · Jungle Monkey Run · Ice Age Village · Eyes: Scary
Super un grūta spēle ir super, tāpēc daudzu monstru un dzīvnieku pasaule ir ļoti superrrrrr
Tā ir ļoti vienkārša un viegla spēle. Es pārāk mīlu šo spēli, un es to novērtēšu ar piecām zvaigznēm, jā, šī ir ļoti lieliska spēle, ko nevar ļoti daudz pieredzēt, tā ir ļoti jauka spēle, paldies, lūdzu, spēlējiet arī jūs
Es esmu pārāk labs šai spēlei, bez konkurences, kas tik burtiski bezmaksas šī spēle ir bezmaksas PR, un jūs vēlaties, lai jūs būtu tikpat labi kā es. Ja jūs visi uztaisīsit spēli, tad vismaz padariet to pietiekami sarežģītu, lai es nevarētu pārspēt spēli vienā dzīvē.
Šī spēle ir ļoti interesanta. Šajā spēlē ir vairāki līmeņi. Izmēģiniet šo spēli. Katram posmam ir vairāki priekšnieki. Jūs visi izmēģiniet šo spēli. Jums patīk šī spēle
līmeņi ir viegli, ne tik grūti un ne tik viegli, arī tas ir vidējs
Ļoti slikta spēle aizņem tik daudz vietas, es to ienīstu
Pārsteidzoša spēle. Ir uzlabots daudz vairāk funkciju nekā pirmajā spēlē un grafika, pat ja es pabeidzu arī pirmo spēli. Man patīk, ka var skatīties reklāmas, lai iegūtu "medaļas" un iegādātos jaudas palielinājumus. Atskaņotās reklāmas nav pārāk garas, un tās var viegli izlaist. Kopumā ļoti ļoti apmierināts ar spēli.
Ļoti labi .tas ir labāks par lep's world 3 un paldies manai māsai, jo viņai ir tikai 3 gadi un viņa jau zināja, ka kā spēlēt šo spēli mēs abi esam dvīņi, varat to lejupielādēt 100% droši, ka varat to lejupielādēt
ļoti garlaicīgi pārāk daudz reklāmu
Tu esi tizls
Lep's World 2 Arcade dyc
Ļoti votsa bet nedaudz gluko
Šī ir labākā piedzīvojumu spēle, kurā varat spēlēt daudzus līmeņus un lieliskas kartes, taču problēma ir tā, ka spēle netiks ātri atjaunināta, lai gan man patīk šī spēle
Vau
Man tas patika, bet, virzoties uz priekšu līmeņos, ir tik daudz problēmu
Lep's World 2 Arkády wgig
Moto X3M Bike Race Game ریسنگ zdg
GME ir jauka, bet, ja ir 2 iespējas, pirmā ir bezmaksas izmēģinājuma versija, un mums ir jāredz reklāma.... Otrajā ir jāmēģina vēlreiz..... bet, kad es pieskaros pirmajai opcijai, reklāma nenāk, bet, kad es pieskaros 2. opcijai, tas notiek............
Lieliska spēle, lai aizraujoši un izaicinoši pavadītu laiku
Pietiekami labs bērnam
Laps warld two ir labākā spēle, bet pati labākā spēle Nr
labākā spēle ļoti laba spēle👌
spēle krāpjas un tajā ir kļūdas
Sveiki draugi, lejupielādējiet šo spēli Vienkārši izbaudiet to. Un jūs atceraties vecos laikus
Kā sākas 3 fāzes
Tā ir pārsteidzoša spēle, taču tā DAUDZ spīd
Šī spēle ir lieliska, un es esmu ļoti sajūsmā par šo spēli, tai ir jēga, un jūs varat iegūt daudz dārgakmeņu, ko izmantot, spēlējot to. Es nezinu, kā tikai izskaidrot, bet es iesaku jums spēlēt šo spēli, un tāpēc es esmu novērtējiet to ar 5 zvaigznēm
Super spēle mana mīļākā