Post by sponocevthahe on Feb 19, 2022 11:12:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Om Nom: Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Om Nom: Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nielimitowane monety ▞▞▞
▞▞▞ Om Nom: Run 2022 version ▞▞▞
10/0haha
Dlaczego muszę pobrać tę aplikację 😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡👿👿👿👿👿👿👿👿😵😡😡😡😡😡😡😡😤👎👎👎👎👎👎👎💔
Ta gra ma pecha, nie pobieraj
Zabawny
Dlaczego nie mogę zgłosić nieodpowiednich reklam pojawiających się w tej grze? Zwłaszcza ten, który prowokuje ich, by go zabili.
Cóż, jest kilka usterek, z których nie mogę pobrać na telefon Motorola e6 mojego taty, a dwie powie, że nie można pobrać, a bezpłatne Google Play jest nielegalne, więc wolę spędzać czas na moim starym telefonie Samsung Galaxy
Niełatwe do zrobienia - szybkie poruszanie się z wieloma kombinacjami.
Super gra. Polecam.
Om nom biegnij
Może dodać więcej reklam?
Podoba mi się to dla mnie i mojego brata, ponieważ mój brat też ma omnom!
Bardzo lubię tę grę i zawsze WYGRYWAM!
Super
Gites gra i dzybka kasa ❤
Super gra ale są reklamy😀😀😀😀😀😀😀😀
Ugh🏫🏨🏫
Ta gra jest bardzo dobra i nadal musi mieć prawdziwe aktualizacje, czyli postacie i tak dalej, ale dobre gry
Dobra gra! Gra jest prosta i przyjemna.
Spoko gra
Superowa Najlepsza Gra Bardzo Dopracowana
Nawet nawet
Ta gra jest fajna
Nie czekaj, nie oszczędzaj w chmurze, więc jeśli coś kupię, stracę to wszystko, gdy kupię następne urządzenie, musisz to naprawić Nie kupuję niczego, jeśli po prostu stracę pieniądze
Nic nowego
Torebka Candy Crush Jelly Bean jest dla mnie dobra i uwielbiam, kiedy mam córeczkę, która jest dobrą przyjaciółką i tak bardzo ją kocham
Ta gra jest bardzo fajna, podobała mi się ta gra, więc daję 5 startów😃😃😃😃😃😄😄😄😄😄
Om Nom: Run Ação jzf
To jest naprawdę złe
Ta gra jest niesamowita !! TAK
Ta gra jest pełna reklam, kiedy kończę grę, a następnie naciskam kontynuuj, po prostu teleportuj mnie do reklam i dlatego daję jej 1 gwiazdkę
ok ale traci kontrolę. kontrola skoków nie jest dobra
To dobrze, jeśli gra cię pobudzi do działania
Chcę zwrócić 505 . To było przypadkowe kliknięcie
To bardzo dobra gra, ale dodaj więcej postaci i kilka nowych map i szybko ją aktualizuj
Czy niczego płatne
😚.
Uwielbiam to, grafika jest niesamowita, a rozgrywka jest tak wciągająca i zabawna
Świetna gra.lepsza niż oryginał.jedyny problem jest po osiągnięciu poziomu 91,wszystkie wyzwania nie są widoczne i powtarzasz ten poziom w nieskończoność.proszę naprawić, abym mógł dostać się do ostatniego poziomu, który i tak ma 100,5 gwiazdek.
Za dużo reklam. Nie można grać w gry
Gra fajna. Gdy skończy się przechodzić misje można po prostu biegać na wyścigach lub z innymi graczami. Postacie są mega urocze. gwiazdki.
Kitten Match Sestavljanke rqtv
Ładny
Om Nom: Run แอ็กชัน eau
Om Nom: Run Hành động hrud
Dobre plecy
Świetna rozgrywka. Jednak oto lista na lepsze: 1. Zwiększ liczbę postaci (nie zmuszaj ludzi do płacenia za zdobycie, pozwól ludziom grindować, aby zdobyć postacie) 2.Twórz więcej muzyki (powtarzająca się muzyka może wywoływać nudę) 3. Uzyskaj więcej świata (4 jest ok, ale więcej w przyszłości to wielka różnica) 4. Obsługa formatu panoramicznego (Coraz więcej osób będzie miało ekran większy niż 16 :9 w przyszłości proszę potraktować to jako pilne) 5. Konkurencja online dla przyjaciela i innych (mam nadzieję, że w przyszłości
Znalazłem tę grę, ale jest zbyt wolna, aby pobrać tę grę!!
Mój 5-latek dobrze się z tym bawi i za dużo reklam
Niesamowita gra ma grę offline i nie ma reklam Po prostu bądź offline, włącz swoje dane lub Wi-Fi, super, dobra, świetna gra. MOŻESZ GRAĆ )))))))))) NIESAMOWITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 🤩🤩🥳🤩🤩🥳🤩🥳🤩🥳🤩🥳🤩🥳🥳🤩🤩🥳🤩🥰🥰🤩🥳🤩😍🤩🥰😍🥰😍🥰🤩🤩 🤩😍🥰😍🥳🤩😍🥰🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩. 🤩🤩🤩🤩🥰🤩🥳🥳🥰🥰🤩😍🤩🤩🤩🥰😍🥰😍.