Post by sponocevthahe on Feb 19, 2022 11:21:47 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübə ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Nəhayət onu endirdim ki, bu, əla oyundur, sadəcə iki problem, birincisi, cadugərin hücumuna qərar verə bilsək, əla olardı və daha çox lil əldə etmək üçün geri qayıdıb hekayənin bir hissəsini oynaya bilsək, əla olardı. o vaxta qədər ki, oyuna daha da gedə bilmirəm ki, boss pritty mutch xüsusi hücumu ilə məni iki atışda öldürür və binalar mənim bir daha təkmilləşdirməyim üçün kifayət qədər məhsul vermir, ona görə də kifayət qədər məhsul yaratmaq üçün 3 gün gözləmək lazımdır. xasiyyətimi təkmilləşdirmək üçün incə
TMNT: Mutant Madness Rollespill sxd
TMNT: Mutant Madness Ролевые eef
Əladır, amma problemləri var. Əvvəla, ona pul tökməsəniz, yaxşı şeylər əldə etmək çox azalacaq. İkincisi, qəhrəmanın çəkmələrinin təsadüfi olduğunu iddia edirlər. Yenə də 14 çəkilişdən 4 dublikat 4 ulduz qazandım ki, nadir hallarda 30+ var. Sonra sızma və qırıntıların istehsalı çox aşağıdır və irəliləyiş 90% -də çox yavaş olur. Nəhayət, yararsız avadanlıqlarla ticarət edə bilməliyik və ya onları daha yaxşıları üçün birləşdirə bilməliyik. Gücü ən yüksəkdən ən aşağıya kimi simvollarımızı yenidən sıralamaq üçün yeni bir üsul təqdim edə bilərikmi?
Mən uzun müddət TMNT fanatı kimi bundan həzz almaq istəyirdim, lakin burada heç bir oyun yoxdur. Döyüşlər avtomatlaşdırılıb, nə mənası var? Qrafik üslubdan və komik kitab hekayələrinin ardıcıllığından həzz aldım, lakin döyüşlərə gedəndən sonra məyus oldum. Onu klassik rpg kimi çevirmək çox çətin olmamalıdır. Qabiliyyətlərin dəyərini xal edin ki, onlardan nə vaxt istifadə etmək taktiki seçim olsun. Əsas hücum və müdafiə əmrləri əlavə edin. Sadə rpg döyüş mexanikası sadəcə cpu oyununu izləməkdən daha yaxşı olardı.
Maraqlı bir oyundur, lakin müxtəlif təcrübə xallarının istehsalını sürətləndirmək üçün sərf etdiyiniz vaxta/pula əsaslanan təcrübəli bir divarla vurmazdan əvvəl sizə investisiya qoymasına nifrət edirəm. Həmçinin, xarakterlərinizlə strategiya qurmağın heç bir yolu yoxdur. O, Teenage Mutant Ninja Tısbağası ətirli Pul/zaman qabına çevrilir.
Bu, əla oyundur, asan başa gəlir.... lakin turnir döyüşlərində həqiqətən taymer/məhdudlaşdırıcı olmalıdır. Mən Rafaelin tıxaclarının sonsuz döngəsinə qapılıram, daha sonra eyni xarakterə qarşı zədələnirəm.... bizim mübarizəmiz 20 dəqiqədən çoxdur ki, davam edir.... Mən onu itirəcəm yalnız ona görə ki' başqa şeylər etmək üçün təslim olmalıyam. Mən hələ də oyunu sevirəm, amma bəli...
Meh. Bir müddət sonra cansıxıcı olur. Yeni personajları təkmilləşdirmək üçün geri qayıdıb köhnə səviyyələri təkrar oynaya bilməzsiniz ki, eyni personajlarla bir müddət böyük bir patron rolunu oynayaraq ilişib qalasınız. Xarakter seçimi də kifayət qədər zəifdir. Çox az nəzarət və bu, sadəcə avtomatik oyundur, ona görə də oyunu oynamaq üçün heç bir real bacarıq və ya komanda planlaması tələb olunmur.
Kooperativ inkişaf etdiriciləri. İtirilmiş məlumatları bərpa etməyə kömək etdi. Oyun da əyləncəlidir.
"Divar"a vurana qədər 5 kimi başladım. Komandanızı gücləndirmək üçün missiyaları təkrarlaya bilməmək, əsasən, yuvanız sizə irəliləyiş üçün kifayət qədər resurs verənə və ya siz irəliləyiş üçün real pul qazanana qədər sizi oyunu dayandırmağa məcbur edir. Nağd pula bənzəyir, ümid edirəm səhv edirəm və düzələcək. Uşaqlıqdan böyüdüyüm oyuncaqlar kimi xarakter dizaynlarını çox sevirəm. Zəhmət olmasa oyun seçimlərini düzəldin.
Bu oyunda məyus oldum. Bu inanılmaz oyun ola bilər. Mən bir ton oynadım və liderlər lövhəsinin zirvəsinə qalxdım və sadəcə 50 dollar ödəməyə hazır olan birinin yanından keçdim. Səhvlər oyunun çökməsinə səbəb oldu və irəliləyişinizi geri qaytarmaq olduqca çətin idi. Kaş ki, problemləri həll etsinlər, çünki bu, mənim ən çox sevdiyim mobil oyun ola bilərdi, amma bu anda sadəcə pul tutmaq kimi hiss olunur.
Mən bu oyunu sevirəm və ilk gündən onu oynayıram. Lakin, son yeniləmə işləmədi və telefonu yenidən başlatdıqdan və problemləri həll etdikdən sonra proqramı silib yenidən quraşdırmaq qərarına gəldim (oyunun problemlərinin aradan qaldırılması üçün məsləhətlərdə qeyd edildiyi kimi). Təəssüf ki, qəhrəmanlarımın Səviyyə 225-i keçməsi üçün istifadə etdiyim hesabın onu sildikdən sonra qaldığım yerdən "davam etməyəcəyi" barədə heç bir fikrim yox idi və indi ən əvvəldən başlamalıyam. Mən bu oyuna yüzlərlə və yüzlərlə saat sərf etmişəm və indi bunların heç bir mənası yoxdur. Mən oyunu yenidən başlatmayacağam, lakin proqramı silməzdən əvvəl qaldığım yerdən davam etmək üçün bir yol varsa, bacardığım qədər oynamağa məmnuniyyətlə davam edərəm. Bu, həqiqətən də təəssüf doğurur, çünki mən Ayağı çıxarmaq üçün gündəlik daxil olmağı səbirsizliklə gözləyirdim... amma daha yox. Bu oyun çox vaxt və səbr tələb edir (əgər siz mənim heç vaxt ödəmədiyim ödənişi etməsəniz) və bu oyunu hər gün bəzən bir saata qədər oynamağa aylar, aylar və aylar sərf etməyə dəyməz. Mən bu oyuna dəhşətli 1 Ulduzlu rəy verirəm, çünki oyunun "kömək" bələdçisi, oyunçuların çox çalışdıqları və nail olmaq üçün can atdıqları hər şeyi itirəcəkləri barədə heç bir əlamət olmadan oyunu silməyi təklif edir. Mən “Giriş”i sınamışam, lakin bu, sizi e-poçt hesabına (əvvəlki kampaniyam üçün istifadə etdiyim hesabla eynidir) qoşmaqdan başqa heç nə etmir. Zəhmət olmasa, kimsə keçmiş hesabı necə bərpa edəcəyini və qaldığım yerdən necə "davam edəcəyini" bilirsə, həqiqətən minnətdar olaram.
Bir TMNT fanatı kimi ürəkdən deyə bilərəm ki, bu, məyusedici oyundur. O, digər minlərlə mobil oyunun etdiklərini tam olaraq yerinə yetirir. Bu, əsl TMNT hekayəsindən həzz almaq təcrübəsini götürür və o, sadəcə başqa bir Google oyununu oynadığınız hissini verir, onu nə qədər çox oynasanız, bir o qədər əsəbiləşir və oynamasanız, vaxt aparan olur. ona pul yatırın. Təəssüf ki, bu gün bütün oyunlar belə olur.
Telefonları dəyişdirəndə və ya telefonum kilidləndikdə, lütfən, bu oyunu Google Play-də yadda saxlayın.
Pulsuz daşlar hissəsi ilə məşğul olmayın. Burada başqa proqramı endirdiyiniz, tapşırığı yerinə yetirdiyiniz və pulsuz qiymətli daşlar əldə edəcəyiniz yerdir. Bu işlərdən bəziləri günlər və ya həftələr çəkə bilər. Uzun sözün qısası Mən tapşırıqları yerinə yetirdim və qiymətli daşlarımı almadım. Mən İT ilə danışdım və onlar məni bütün bu halqalardan keçməyə məcbur etdilər. Mən onların halqalarından keçdim və hələ də heç nə yoxdur. Məyusedici və bezdirici. Mənə qiymətli daşlarımı versəydilər, 1 ulduzu dəyişərdim. Artıq dəstək ilə əlaqə saxladım. Onlar vecinə almayaraq məni yandırdılar.....
Əslində Google Play nailiyyətləri var, lakin onlara baxmaq imkanı yoxdur. Başlanğıc resurs bonusları quruyanda çox vaxt ayrılır. Gündə minimum qazanc əldə etmək üçün reklamlara baxmaq məcburidir. Əsas üç vaxt qapılarını gözləyərkən daha çox kilidi açmaq üçün daha çox rejim lazımdır: Macəra, Kanal 6 qülləsi və PVP. Xüsusiyyətlərin olmaması səbəbindən AFKArena-nın daha zəif versiyası kimi hiss olunur.
Ən son versiya oyunu yükləmir, mən 89% aktivləri endirməkdə ilişib qalmışam və o, həmişəlik orada oturur, lütfən, bunu düzəldin. Yeniləmə: indi hər şey qaydasındadır, oyun indi normal işləyir, bəlkə də kiçik bir səhv idi, amma indi oynaya bilərəm, təşəkkür edirəm və oyun yaxşıdır, onu oynamaqdan zövq aldım.
İndiyə qədər əla oyun, hələ də onun necə p2w olduğuna əmin deyiləm
TMNT: Mutant Madness Hry na hrdiny nzg
Toon Blast Пъзели qnlo
Son vaxtlar bu oyunla bağlı təcrübəm odur ki, bu oyunu silmək istəyimə səbəb olur ki, daha çox problem var, daha çox müsbətdir, onlar əlavələr əlavə edirlər və problemləri həll etmirlər və yenilənməmişlərsə, onları həll edirlər. 3 dəfə və heç bir problemi həll etməyib, sadəcə təkmilləşdirməyə çalışın, lakin hər yeniləmə bu oyunu daha da pisləşdirir və onu silmək istəyimə səbəb olur, kim məsuldursa, çox iş lazımdır hələ də mod sinəsi ilə səhvlər və yuvada portağal kubları yoxdur dəhşətli kədərli gündə tısbağa pərəstişkarları üçün.il oynadı😢
Ümumiyyətlə, bu, yaxşı oyundur, lakin çox tez-tez heç bir yerdən fasilə etməyi xoşlayır, əks halda qazanacağım döyüşlərdə uduzmağıma səbəb olur. Bu da öz növbəsində məni tapşırıqlardakı mövqeləri itirməyimə səbəb olur və mən mükafatlardan məhrum oluram. Mövsüm keçidi üçün 20 dollar ödədim və çox məyus oldum, bu, həqiqətən sizin üçün heç bir iş görmür, ancaq onlardan layiqli bir xarakter əldə etmək üçün kifayət qədər yüzlərlə pul xərcləmək istəməsəniz, mənasız olan bəzi əlavə daşlar verir.
Şirin oyun; heç bir yerdən... Qrafikanı sevirəm. Mənə yenidən uşaq olmaq istəyi yaradır,.. əsl oğlan olanda yox...amma yenidən gənc...Amma bir növ bunu bir az çox asanlaşdırır.. ?Yox. Ancaq ümumilikdə yaxşı oyun üçün. "boost" yoxdur, xoşuma gəlir..
Əla oyun yalnız hər dəfə yeniləmə edildikdə 5 başqa şey pozulur. Sonuncu dəfə oyunun nə vaxt tam işlədiyini xatırlamıram. Ən azı sinir bozucu.
Oyunun əla əsası var, lakin qısadır. Siz 5-ci fəslin ortasında divara çırpıldınız və çox uzun müddət gözlədiyinizə və ya pul kisənizi açana qədər təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər resursunuz olmadığı üçün təkmilləşdirilmiş qəhrəmanlara ehtiyacınız var. Mən bir oyuna pul xərcləmək istəyəndə bunun səbəbi, xərcləmənin bir faydası olduğunu hiss etdiyim üçün, xərcləsəm birincini keçəndən dərhal sonra BAŞQA divara dəyəcəyimi hiss etmirəm. Oyunu əyləncəli etmək üçün çox erkən əyləc basır.
Həyəcanlı, həm də çatışmazlıq. Mən bu oyunu oynadıqca çox yaxşı şeylər görürəm, həm də təkmilləşdirmək üçün yer. Oyun əksər oyunlardan bir az kopyalayıb yapışdırır, simvollar və əldə etdiyiniz tirajlar əksər oyunlardan fərqli olaraq layiqli və ədalətlidir. Yükləmə zamanı, eləcə də oyun zamanı bəzi laggy/glitch ekranlar var. Ümumiyyətlə, 80-ci illərin uşağı kimi mən ona 5-dən 4-ü verirəm.
Bu oyun olduqca gözəldir, lakin mən istədiyim kimi ulduzu canlandıra bilmədiyim üçün bir az əsəbiləşməyə başlayıram. Hər dəfə mavi kristal çağırış toplayanda (bu bir az vaxt alır...) Mən başqa bir Baxter malçını alıram...o, artıq köhnəlib...
Artıq bir ilə yaxındır ki, bu oyunu oynayıram. Və onu oynamaq üçün hədsiz miqdarda pul ödəyirsiniz. Təklif divarı çox vaxt ödənişə uyğun gəlməyəcək. Kongregate sizi sındırmaq istəyən fırıldaqçılarla doludur. Oynamaq üçün yəqin ki, 1 min dollardan çox pul ödəmişəm. Mövsüm bileti bahadır VƏ onlar reklamları ötürmək üçün əlavə rüsumlar əlavə etdilər və s. Buna dəyməz. Özünüzə bir yaxşılıq edin və uzaqlaşın.
Kaş ki, gözləməkdən başqa əşyalar qazanmağın bir yolu olsun. Elementlər üçün təkan almaq üçün oyundaxili reklamı bəyənirəm, lakin onlar yalnız arada bir görünür. Kaş ki, bu dəfələrlə tıklaya biləcəyim bir şey olsaydı. Plus PvP rejimi gündə bir dəfə yalnız 5 döyüş üçün iy verir. Ya taymeri sürətləndirin, ya da bizə daha çox döyüş verin.
Bu 5 ulduzlu bir baxış idi, çünki başlanğıcda böyük ümidlər bəsləyirdim. Yaxşı, o vaxtdan bəri daha da pisləşdi. "Oyun" reklam izləyicisinə çevrildi. Heç bir mübaliğə yoxdur. Oynayacağınızdan daha çox reklam verəcəksiniz. Həm də getdikcə daha çox p2w böyüdü. Başlanğıcda artıq p2w idi və mən onunla yaxşı idim. Amma ağlını itirdilər!!! Tərtibatçılar açıq şəkildə rəyləri satın aldılar. Onun 4/5 oyunu ola bilməz.
BİR SENT XƏRC ETMƏYİN. Kongregate bu oyun üçün yeni məzmunun olmayacağını bildirib. Yeni qəhrəmanlar yoxdur. Oyun rəsmi olaraq komadadır, ölümə qədər vaxt məsələsidir.
MƏN TMNT-ni SEVİRƏM, onda onlarla oyun oynamaqdan daha yaxşı nə ola bilər? Həmişə əla olan 1980-1990-cı illərin vibesinə malikdir. İstəyirəm ki, tısbağaların hansı versiyası olmaq istədiyinizi seçə biləsiniz. Mövcudluğunu belə bilmədiyiniz personajları əldə edə bilərsiniz! Kaş ki, bir az daha çox olsaydı, bəlkə səviyyələrdə bir neçə mərhələ olardı və siz daha çox bədxahları məğlub etmək üçün personajları ekranda hərəkət etdirə bildiniz. Mən sizin hamınızın eyni anda hücuma keçməyinizi və növbə alaraq necə davranmağınızı xoşlayıram. Kaş bir az da olsa.
Yeniləmədən sonra pvp oynamaq mümkün deyil. Otağın təkmilləşdirilməsi çox bahadır.
Əla oyun, amma Zorax kilidini açmaq üçün 3-cü səviyyəli döyüşçünün qutusunda 700 daşdan istifadə etdim. Kilidi açan animasiyadan keçdi, amma qəhrəmanlar siyahısına daxil olanda hələ də onun kilidləndiyini bildirir. Son bir neçə gündə simvolların kilidini açmaq üçün qəlpələri əldə edə bilmədim. İndi mənim poçtum var idi, orada 6-cı kanal tələsik probleminə görə mənə bir az vermək istəmisiniz, amma onları almadım. İndi bunun nə baş verdiyini bilmirəm. Zəhmət olmasa düzəldin
Oyun çox ləngiyir və bağlantıları yoxlayın deyir, amma mən 4g alıram və aylıq limitsiz xidmət üçün pul ödəyirəm
Oyun xoşuma gəldi, məncə tərtibatçılar əla iş gördülər. Kaş ki, tarix kartları və məlumatları olan daha çox personajlar olsun. (oyuncaq xəttindəki köhnə kartlar kimi) Daha çox gözəl personajlar və onların edə biləcəyi yeniliklər var. .. amma indiyə qədər etdiklərini sevirəm.
Bu oyunda saatlarla oynadım. Ən çox həzz aldım. Ancaq mənim problemim təklif divarı və oyunda lazım olan əşyaları almaq üçün qiymətli daşlar əldə etməyə çalışmaqla gəlir. Ya bu proqramda səhvlər var, ya da sizin əlaqə saxlamağınızı istədikləri proqramlar, ancaq dəstəkdən problemi həll etməyə kömək etmək üçün az və ya heç bir səy göstərmədən qazanılan mükafatlardan imtina etmək üçün onların oyunlarını oynamaq və qaydalarına riayət etmək üçün saatlar sərf edirsiniz. Alınan mükafatlara əsaslanan ağır bir oyunla bu, onu məhv edən bir qüsurdur.
yaxşı oyun....AMMA....dəstək komandası yalnız özlərinə və pul xərcləyən insanlara əhəmiyyət verir.....(BU OYUNU OYNAANLARA XƏBƏRDARLIQ).....kanalda indiki səviyyəniz 6 tələssə , nədənsə 1-ci səviyyəyə sıfırlanır... və siz getdiyiniz səviyyəyə çatmaq üçün gedib onu oynayırsınız.... BUNU ETMƏYİN!!!.....onlar bütün qəhrəman bitlərinizi silin......xallarınızı çıxın....və sizi bir mənfiyə qoyun ki, bir müddət qəhrəman bitləri qazana bilməyəcəksiniz.....Bu oyun ƏSAS KONUŞDUR!!! !
Mən bunu kompüterimdə oynamağa cəhd etdim (google play store-a çıxışı var) və orada "itirilmiş şəbəkə bağlantısı" yazılıb və mənim wi-fim cəhənnəm yaxşıdır, buna görə də nə səhvdir: Sadge: wah!
Bu oyun bir qatar qəzasıdır ki, ondan uzaqlaşa bilməzsiniz. İnanılmaz olmaq üçün lazım olan bütün hissələrə malikdir, lakin inkişaf etdiricilər oyunçuları dinləmirlər. Onlar oyunçuların lehinə olan şeyləri düzəltmək üçün əbədi vaxt aparırlar, lakin ildırım sürəti ilə hər şeyi onların xeyrinə düzəldirlər. Aylar ərzində macərada heç bir irəliləyiş olmadı, 6-cı kanalda 4 ay əvvəl olduğumdan 30 mərtəbə aşağı, qəbilə mühasirəsi saxtalaşdırıldı, pvp-də məcburi itkilər və qəsdən itirmək üçün mükafatlandırıldım. Bütün düzgün alətlər və hər şeyi səhv edirlər. Təcrübəm məni sadəcə kədərləndirir.
cowabunga Bu oyun sizin tipik boş döyüş oyununuzdur. Bununla belə, əlavə əşyalar üçün əlavə video hazırladıqları yol gözəl şəkildə həyata keçirilir. Rənglər zəhmli, bir oyun həyəcanlıdır. İndiyə qədər təsirləndi. İndi, əgər bu şirkət yalnız belə bir Real Ghostbusters oyunu edə bilsəydi. 😁
Bu oyun möhtəşəmdir.Bəzi səviyyələrdə bir neçə nasazlıqdan başqa. Ralfın tire hərəkəti kimi, bu da döyüş zamanı müəyyən vaxtlarda yerinə yetirildikdə yayınma hərəkəti sayıla bilər. Bebopun bombası artıq atılıbsa və o, hərəkət edirsə, sizə dəyməməlidir. Bu kimi xırda şeylər istisna olmaqla, yaxşı işləməyə davam edin və əminəm ki, oyun bir zərbə olacaq. Oh, azarkeşlər üçün bir yan qeyd: Dovşanı içəri qoyun. Yosghi və Leo Side, lakin yan. Möhtəşəm 💯
Yeni açıq sinə proseduru və ümumi quruluş getdikcə daha çirkin və daha az istifadəçi dostu olur. Niyə Gündəlik oyunçu olmağıma və №7-ə qədər bütün mövsüm biletlərini almağıma baxmayaraq niyə ən azı 3 ay eyni səviyyədə idim? BTW: Əlavə artıq bir addım yaratmaqdan başqa heç bir şey olmayan axmaq əlavə açıq sinə düyməsini/animasiyasını götürməyincə mən sizin oyununuza daha çox pul xərcləməyəcəyəm. Tamamilə lazımsız və oyunçu bazanıza hörmətsizlikdir. Çıxmağa və silməyə yaxın.
Əyləncəli oyun, lakin cihazınızı dəyişdirməli olsanız, tərəqqinizi saxlaya bilməyəcəksiniz. Splinter paketini alandan sonra yeni telefon almalı oldum, ona görə də 5 dollar getdi.
Bu oyunu həqiqətən bəyənin! Reklama baxmağa və ya bəzən vurduğunuz irəliləyişlərə əhəmiyyət verməyin. Mənim yeganə şikayətim - döyüşdəki personajlar səhv edir və hərəkət etmirlər. Qazanmaq üzrə olsanız belə, ya itirməyinizə səbəb olacaq, ya da uduzmadan və ya udmadan ilişib qalacaqsınız və proqramı yenidən başlatmalısınız. Bu, oyunu pozur və onu demək olar ki, oynanılmaz edir! Bunun üçün olmasaydı, ona 4 və ya 5 ulduz verərdim.
Bir müddət əyləncəli oyundur. Bütün bir mövsüm oynadım və bunun üçün də ödədim, bu da 2 aydır, btw. Əvvəlcə yaxşı idi və sonra hər şey çox yavaşladı və daha çox oynadım. Sadəcə gündəlik işlərimi görmək və çıxmaq üçün bir çox günlərə daxil oldum. Bu, bəzi insanlar üçün yaxşı ola bilər, amma mən nə vaxt çıxsam, nişanlanmaq istəyirəm və bu oyun belə deyil. Gün ərzində məşğul olmaq üçün sizə səbəblər verən daha çox məzmun olmalıdır. Ümumiyyətlə, yaxşıdır.
TMNT: Mutant Madness Игре улога yak
Oyundan həzz alır. Oynanış olduqca asandır, çünki boş bir telefon oyunudur, lakin xarakter çıxışı ilə olduqca səxavətli görünür, çünki məndə artıq Shredder və Raph var, ona görə də sevimli personajlarınızı mikro əməliyyatlar vasitəsilə məcbur etməmək üçün rekvizitlər verəcəyəm.
Yeni oyun üçün onu çox bəyənirəm və üstəlik Nintendo-dan bəri TMNT oynayıram. Qrafika gözəldir, amma bir az daha çox olmasını arzulayıram. Hekayə rejimi kimi, amma hər şeydən əvvəl ona 4 ulduz verirəm! Yeniliklərin gəlməsinə davam edin.
Sadəcə meh.. 80-ci illərdə Tısbağalarla böyümüş biri kimi mən bu oyunu çox yüksək qiymətləndirirəm. Bununla belə, döyüşlər sadəcə olaraq çətin və yöndəmsiz görünür. Animasiyanın böyük bir təmirə ehtiyacı var. Hər yerdə təsadüfi şəkildə qaçan personajlara sahib olmaq əvəzinə, mütəşəkkil bir quruluş gözlər üçün daha asan olardı. Bu oyun tipik Boş oyun tərəqqi ölüm divarından əziyyət çəkir. Kaş ki, gündə 20 dəqiqədən çox oynaya bildim.