Post by sponocevthahe on Feb 19, 2022 11:34:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Tsunami ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Tsunami IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Tsunami 2022 version ▞▞▞
Páči sa mi grafika a samotná hra..ale prajem si, aby hra nebola stále rýchlejšia..prial by som si, aby poskytovala iný režim pre hráčov, aby si ju mohli viac užiť pri hraní tejto hry.
Je to dobrá hra, ale po čase ma prestala baviť
Táto hra je taká dobrá, ale nejaký čas hrania tejto hry je nudný a znova a znova to isté..takže skúste pridať úroveň tejto hry, aby som vám mohol dať 5 🌟 🌟 🌟🌟🌟hviezdičky.. Ďakujem
Naozaj sa mi to páči, ale reklamám dám 5 hviezdičiek
prosím, pomôžte, milujem túto hru, ale nemôžem ju už spustiť. skús odinštalovať/preinštalovať! POMOC!!
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter آرکید taa
Dobrá hra, ale veľmi zriedkavé a veľmi zriedkavé vajcia sú príliš zriedkavé. Mám úroveň 111 a nikdy som žiadnu nevidel. Veľmi nepriaznivé. Tiež modrá a červená pilulka by sa mali pohybovať. Vždy náhodne stlačte to hlúpe tlačidlo, keď sa objaví. Špinavý herný dizajn.
Treba lepšiu grafiku
Výrusová hra😕😕😕😞😞
Táto hra je dobrá, môžete to urobiť :-l aby som vás zálohoval kde?
Túto hru zvyčajne milujem, ale teraz mi nedovolí ani sledovať, ako mi prejde kino alebo získať bonusové diamanty. Spojenie zombíkov trvá večnosť. Nudiť sa pri tejto hre 😕
Milujem túto hru, ale ak ju hráte príliš dlho v jednej hre, prejde okolo toľko bômb a áut, viem, že ak ju budeme hrať príliš dlho, bude to ťažšie a rýchlejšie, ale vidím, že dávate príliš veľa bômb a okolo prejdených áut tým sa naša hra skončí
Oničom hra! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nejde stiahnuť
Nechapem ako ta hra moze byt taka velka
Táto hra je tak zábavná a jednoduchá. Táto hra sa mi veľmi páči
Dobrý deň, je to veľmi dobrá hra, ale po čase ma to už prestalo baviť, pretože stále dookola stále zabíja ľudí a premieňa ich na zombíkov je nuda. Prepáčte ale mne sa najviac páči hra Brawl Stars. Ďakujem 😊
Zombie Tsunami อาร์เคด caus
Zombie Tsunami არკადული kfdj
Hral som pred rokmi a naozaj sa mi to páčilo. Ale teraz to nie je nič iné ako reklamy. Zakaždým, keď hráte kolo, prehrá sa reklama. Neexistuje spôsob, ako preskočiť dopredu a nevidím žiadnu možnosť odkúpenia. Neprišiel som sem kvôli inzerátom, tak vymazávam. Opäť.
Táto hra bola zo začiatku zábavná, ale potom sa začala príliš kaziť. Dokonca som sa ho pokúsil odinštalovať a znova nainštalovať a stále to nefunguje
Dobre
Trochu blbost
Lebo sa mi nepodarilo stiahnuť!!!
Páči sa mi to, je to skvelý zabijak času, najmä ak ste chorí a nudí vás pozeranie filmov, je to tiež naozaj zábavné a organizujú udalosti, takže to nie je len tá istá hra znova a znova
Táto hra je zábavná a je úžasná.
Toto sú všetky moje obľúbené hry, napísal by som to lepšie, keby to fungovalo, keď používam fusion musím na Max levelzombird, ktoré sú rovnaké Rarity, ale nemôžem ich použiť, vždy hovorí, že je to možné, musím mať dve rovnaké Rarity na Max, musíte opraviť túto chybu
Kasínové Hry Zadarmo Bez Internetu – Môžete hrať živé ...
Toto je dobrá hra, takže dávam jednu hviezdičku kok, páčila sa mi sieť vo štvrtok a piatok, páčila sa mi sieť vo štvrtok a piatok ráno, a v r
Neviem ako môže niekto hrať tiež somariny.
Zombie Tsunami Zręcznościowe ili
Náhľad svetovej vojny Z: Zombie Tsunami a transformácie „12 ...
Táto hra je taká stará
Táto hra je naozaj dobrá, aby som bol úprimný, pretože ma zbavuje stresu a vždy, keď sa nudím, hrám túto hru alebo kedykoľvek, keď nemáme wifi, hrám aj túto a vďaka Bohu je to offline hra, tyy
Je to veľmi dobrá hra
Milujem túto hru, ale mám problém, zrazu prestala fungovať a vždy, keď ju otvorím, zostane na obrazovke mobihry, skúšal som všetko, dokonca aj odinštalovanie a preinštalovanie hry!! Nie som jediný, o kom som počul, že má tento problém, ktorý ho nedokázal vyriešiť, ďakujem
Príliš veľa reklám. Zakaždým, keď dokončím hru, vždy sa zobrazí reklama!
Táto hra sa hrá veľmi ťažko, je to 2/5 👎
Eww, táto hra je príliš nudná, vždy sa objaví uprostred a pridajte nejaké aktualizácie, teraz je táto hra príliš stará divná hra 😒